tag:blogger.com,1999:blog-8861703939097924434.post6719483910374209169..comments2022-12-18T08:57:26.289+01:00Comments on Wood Food: Mænd og maskiner - Sous vide.Egehttp://www.blogger.com/profile/15539387249510224201noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8861703939097924434.post-3334548813430955342010-10-07T19:05:03.019+02:002010-10-07T19:05:03.019+02:00Hej
Problemet med væske i vakuummaskiner og dårli...Hej<br /><br />Problemet med væske i vakuummaskiner og dårlig svejsning af poser er ret almindeligt. Jeg har også prøvet det. Der er ikke så meget at gøre ved det ved de små "hjemme"-vakuummaskiner.<br /><br />Et par ting, der måske kan hjælpe:<br />Forsøg at reducere mængen af fritflydende væske mest muligt - tør fx. kødstykket i køkkenrulle inden vakuumering.<br /><br />Flydende marinade, der skal med i posen kan fryses til en isterning først.Egehttps://www.blogger.com/profile/15539387249510224201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8861703939097924434.post-19103500918386252512010-10-07T16:30:43.338+02:002010-10-07T16:30:43.338+02:00Hej
Prøvede min nye vaccum maskine og ville "...Hej<br /><br />Prøvede min nye vaccum maskine og ville "koge" min kylling bryst sous vide (har en auber PID controller plus riskoger).<br />mit største problem var at vaccum maskinen sugede væske med ind i maskinen - først efter 3 forsøg lykkedes det - nogle trix???<br /><br />Iøvigt et dejligt mørt stykke kød :-)Anonymousnoreply@blogger.com